POOLSEBOUWFIRMA.BE: WAAR KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT AAN SCHERPE PRIJZEN ELKAAR ONTMOETEN
REEDS MEER DAN 500 TEVREDEN KLANTEN SINDS 2008

WIE ZIJN WE?

Pol-Art
Poolse bouwfirma’s
EBIS GROUP bvba

Kouwerheide 19
2610 Wilrijk (Antwerpen)
BELGIE

Tel: 0032 486 33 66 90
E-mail : info@poolsebouwfirma.be
BTW: BE 0660.825.069

Wij zijn een bemiddelingskantoor dat zich richt op zowel Belgische bouwfirma’s als privé personen die op zoek zijn naar een solide en voordelige oplossing voor hun bouwprojecten en renovatiewerken.

Dit is mogelijk dankzij de Poolse werkkrachten, die door de laatste jaren heen zowel in België als in de rest van Europa de reputatie opgebouwd hebben heel werkzaam, gemotiveerd, maar tegelijkertijd voordelig van prijs te zijn. Dit is zelfs aan de Vlaamse regering niet onopgemerkt voorbijgegaan, want sinds een paar jaar wordt de tewerkstelling van Polen in de knelpuntberoepen (vooral in de bouwsector) sterk aangemoedigd.

Sommige van deze vakmensen zijn een stap verder gegaan en hebben een bouwfirma in België opgericht. Dat deze firma’s na een paar jaar nog steeds blijven bestaan en verder uitbreiden, is een bewijs dat ze de concurrentie met Belgische aannemers aan kunnen, o.a. doordat ze kwalitatief werk leveren tegen een voordelig tarief.

Dankzij onze databank waarin verschillende bouwfirma’s zijn opgenomen, zal het voor u mogelijk zijn om een aannemer uit te kiezen die qua prijs en specialisatie het beste bij uw bouwplannen zal passen. Uiteraard vragen wij de bouwfirma’s waarmee wij samenwerken om volledig wettelijk in orde te zijn met hun administratie en registratie in België.

HOE GAAN WE TE WERK?

Eerst stelt u uw bouwplannen aan ons voor. Aan de hand van deze info kiezen wij samen een of meerdere bouwfirma’s uit die in aanmerking komen voor uw bouwproject en wij regelen dan een afspraak. In bepaalde gevallen bestaat eveneens de mogelijkheid om de referenties van de desbetreffende aannemer te bezichtigen.

Wanneer u de voor u meest passende bouwfirma hebt uitgekozen ondertekent u met deze bouwfirma een eenvoudig samenwerkingsovereenkomst en de werken kunnen in principe onmiddellijk starten.

Misschien twijfelt u nog een beetje omdat u vreest dat de communicatie met de Poolse bouwvakkers moeilijk zal verlopen wegens taalproblemen. U hoeft zich daaromtrent geen zorgen te maken, want de meeste firma’s waarmee wij samenwerken hebben een of meerdere medewerkers in dienst die het Nederlands (soms Frans, Duits of Engels) in voldoende mate beheersen om gemakkelijk te kunnen communiceren.

Mochten er zich toch taalproblemen voordoen dan volstaat het dat u één van onze medewerkers opbelt om alle misverstanden te vermijden.

GARANTIES

Voor u

U kiest voor een Poolse bouwfirma’s wat gelijk staat met kwaliteit verzekerd door goed opgeleide en gemotiveerde vakmannen tegen een betaalbare prijs.

Voor ons

Wij werken uitsluitend met betrouwbare bouwfirma’s die al een jarenlange ervaring hebben op de Belgische markt. Daardoor zijn wij altijd zeker dat de klant tevreden is en dat de samenwerking vlot verloopt.

Voor de bouwfirma

De bouwfirma is zeker dat, indien ze goed werk leveren, ze steeds nieuwe bouwprojecten van ons gaan krijgen. Ook het feit dat wij bij taalproblemen bijstand kunnen bieden, geeft de aannemers een soort comfortgevoel.

VAKPERSONEEL TE HUUR

De meeste aannemers waarmee we samenwerken beschikken over veel ervaren, gemotiveerde en hardwerkende VAKMENSEN die ze graag ter beschikking willen stellen aan andere firma’s en dit voor zowel korte als lange opdrachten.

Dit stelt u in staat om nieuwe opdrachten aan te nemen zonder uw personeelsbestand direct te moeten uitbreiden.

De regel is simpel : u zorgt voor werk, de aannemer voor al de rest!

Over welke VAKMENSEN beschikken we:

  • metsers (snelbouw, ytong, gevelsteen, enz.)
  • bezetters
  • vloerders
  • helpers (bijv. bij afbraakwerken, enz.)
  • dakleggers
  • schrijnwerkers
  • loodgieters

RECENTE PROJECTEN

POOLSE RAMEN – POOLSE PRIJZEN – DUITSE KWALITEIT

De meeste mensen denken bij het horen van de term `POOLSE RAMEN` aan een goedkoop, maar een kwalitatief niet hoogstaand product.

Wij moeten toegeven dat deze mensen gedeeltelijk gelijk hebben, want Poolse ramen zijn inderdaad ongeveer 20 tot 40% goedkoper dan vergelijkbare Belgische exemplaren.

Het prijsverschil ligt voornamelijk in de loonkost tussen beide landen, maar niet in de gebruikte materialen.

Bij zo goed als alle in Polen geproduceerde ramen wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve, Duitse profielen. De meeste fabrikanten beschikken tevens over moderne, computergestuurde machines waardoor het eindproduct aan alle Europese normen voldoet en van hoogstaande kwaliteit is.

BESTELLEN

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om hun ramen te bestellen. Indien gewenst zorgen we ook voor de plaatsing en de nodige afwerking.

U hebt de keuze uit de goedkopere PVC ramen of de zeer duurzame aluminium modellen. Deze kunnen in alle RAL-kleuren geleverd worden en eventueel voorzien worden van rolluiken.

PRIJSOFFERTE

Geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsofferte?

Stuur ons dan uw maten en wensen per mail door en een paar dagen later ontvangt u een prijsofferte in uw mailbox.

Indien u deze accepteert sturen we dan iemand langs om de exacte afmetingen op te nemen, er wordt een overeenkomst getekend en een voorschot betaald en een maand later kunnen de ramen geleverd worden.

SAMENWERKING MET BEDRIJVEN

Vertegenwoordigt u een bedrijf die geïnteresseerd is om met ons in zee te gaan?

We staan open voor alle soorten samenwerking, van enkel levering van hoogstaande producten tot plaatsing en levering ervan.

CONTACT: PoolseRamen@PoolseBouwfirma.be of Tel. : 0486 33 66 90

DE BESTE KWALITEIT MET DE BESTE BOUWMATERIALEN

 

Offerte Aanvragen

Adres

Pol-Art Poolse bouwfirma’s
EBIS GROUP bvba

Kouwerheide 19
2610 Wilrijk (Antwerpen)
BELGIE

Tel: 0032 486 33 66 90
E-mail: info@poolsebouwfirma.be
BTW: BE 0660.825.069